Η τάξη της νέας γενιάς: Καλωσορίσατε στον κόσμο του Picaro!

Η τάξη της νέας γενιάς: Καλωσορίσατε στον κόσμο του Picaro!

Το μέλλον της εκπαίδευσης είναι εδώ!

Η επαναστατική μέθοδος Picaro, ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά, έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Cambridge English Language Assessment. Βασισμένο πάνω στα εξαιρετικά κριτήρια του Cambridge, τα μικρά παιδιά έχουν την ευκαιρία να μάθουν Αγγλικά παίζοντας!

1) Πώς δουλεύει το Picaro;

Οι μαθητές συνδυάζουν την παραδοσιακή μέθοδο (βιβλία) και τα σύγχρονα εργαλεία (tablets).

  • Τα παιδιά χρησιμοποιούν τα βιβλία τους, τα οποία περιλαμβάνουν πολλές δραστηριότητες. Κάθε θεματική ενότητα συνοδεύεται από τα αντίστοιχα online παιχνίδια, τα οποία είναι διαθέσιμα για να τα «κατεβάσουν» στο tablet. Βιβλία και τεχνολογία συνδυάζονται για να μπορεί το παιδί να μάθει την Αγγλική γλώσσα.
  • Η μέθοδος Picaro προσφέρει online παιχνίδια με εντυπωσιακά γραφικά. Γι’αυτό είναι ιδανική για μικρά παιδιά, επειδή βλέπουν τη μάθηση ως παιχνίδι. Οι μαθητές μαθαίνουν Αγγλικά χωρίς να αντιλαμβάνονται πως μελετούν. Κάθε παιχνίδι βαθμολογείται με ένα, δύο ή τρία αστέρια σαν βαθμολογία για την επίδοση του παιδιού. Με αυτό τον τρόπο ο μαθητής μπορεί να επαναλάβει τα παιχνίδια όσες φορές θέλει για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

2) Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Picaro;

  • Η μάθηση δεν περιορίζεται στην τάξη. Τα παιδιά μπορούν να κατεβάσουν όλα τα online παιχνίδια στο σπίτι για να εξασκούν όσο θέλουν τα Αγγλικά τους. Με αυτό τρόπο το παιδί είναι ανεξάρτητο επειδή δεν αναμένει καθοδήγηση από τους δάσκαλους ή τους γονείς.
  • Τα παιδιά έχουν κίνητρο να κάνουν επανάληψη στο σπίτι επειδή τα εκπαιδευτικά παιχνίδια έχουν εξαιρετικά γραφικά. Η προσέγγιση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς βοηθά παιδιά διάφορων μαθησιακών στυλ  (π.χ. παιδιά που μαθαίνουν με οπτικοακουστικό τρόπο).
  • Οι γονείς και οι καθηγητές μπορούν να ελέγχουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν την επίδοση του παιδιού μέσω του Picaro Learning Management System.Θα σας δώσουμε τους κωδικούς όταν ξεκινήσουν τα παιδιά μάθημα και μπορείτε να ελέγχετε την πρόοδο τους οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.
  • Οι μαθητές δεν αναπτύσσουν μόνο άνεση με την τεχνολογία, αλλά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να πετύχουν ένα στόχο, σε αυτή την περίπτωση να μάθουν μια γλώσσα.

Στο Φροντιστήριο μας γίνονται δεκτοί μαθητές από 5 χρονών! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο Picaro:

Tηλέφωνο:26943362

Εmail: contactgspi@gmail.com

cambridlogo

picaro2logo