Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε χρήσιμες ιστοσελίδες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ότι η Αγγλική γλώσσα δεν είναι μόνο γραμματική, κανόνες και λεξιλόγιο, αλλά παιχνίδι και διασκέδαση!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

British Council Learn English Kids

Ένα εξαιρετικό website για να μπορεί ο μαθητής να διαβάσει ιστορίες, να παίξει παιχνίδια και να τραγουδήσει μαθαίνοντας ταυτόχρονα και Αγγλικά!Ιδανικό για να εξασκήσετε την γραμματική, το λεξιλόγιο και την προφορά σας!Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες!

Starfall

Τα μικρά παιδάκια μέσω αυτής της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εξάσκηση την ανάγνωση τους, να επαναλάβουν τη σωστή προφορά των λέξεων και να παίξουν παιχνίδια.

Speakaboos

Καλά σχεδιασμένο website με πολύ ωραία γραφικά για τα παιδιά. Περιλαμβάνει ιστορίες, τραγούδια και δίνοντας το e-mail σας θα παραλαμβάνετε μια νέα ιστορία κάθε μήνα.

Εnglish Songs for Children

Σ’ αυτό το website οι μαθητές μπορούν να βρουν τραγουδάκια που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν το λεξιλόγιο και την προφορά τους!

Children’s Storybooks online

Ένα website ιδανικό για τα παιδιά που λατρεύουν τις ιστορίες και τα παραμύθια!Εδώ τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν ένα υπέροχο κόσμο γεμάτο περιπέτεια και φαντασία!Οι εικόνες και οι ήχοι μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να καταλάβουν το νόημα της ιστορίας και ταυτόχρονα να εξασκήσουν όλα τα skills τους!

Learn English and Have Fun!

Επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα για να διασκεδάσετε, να παίξετε παιχνίδια και να μάθετε Αγγλικά ταυτόχρονα!

Fun English Games

Iστοσελίδα κατάλληλη για τα παιδάκια μας που μαθαίνουν Αγγλικά! Περιλαμβάνει παιχνίδια που μπορούν να βοηθήσουν το παιδί σε όλες τις γλωσσικές δεξιότητες (Listeninig, Reading, Writing, Speaking)

ESL Games+

Αυτό το website προσφέρει παιχνίδια κατάλληλα για μικρά παιδιά αλλά και για έφηβους. Επιπρόσθετα υπάρχει ειδικό section για παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στο iPad σας!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

LearnEnglishTeens

Ιστοσελίδα σχεδιασμένη ειδικά για έφηβους. Περιλαμβάνει διασκεδαστικές ασκήσεις για εξάσκηση της γραμματικής και του λεξιλογίου, βιντεάκια, παιχνίδια και ενδιαφέρον ιστορίες για έφηβους…από έφηβους! Ενθαρρύνετε το παιδί σας να εξασκήσει τα Αγγλικά του χωρίς πίεση!

Wonderopolis

Πόσο μακριά είναι η γλώσσα μιας καμηλοπάρδαλης; Γιατί ο ουρανός είναι γαλάζιος; Γιατί εμφανίζεται ουράνιο τόξο μετά τη βροχή; Σε αυτή την ιστοσελίδα τα παιδιά μπορούν να βρουν απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και σε πολλά άλλα, εξασκώντας ταυτόχρονα τα Αγγλικά τους!

National Geographic Kids

Διασκεδαστικά παιχνίδια, αστεία βιντεάκια και πληροφορίες για τα ζώα, τη φύση και τον κόσμο μας. Είμαστε σίγουροι πως τα παιδιά θα κατενθουσιαστούν με αυτή την ιστοσελίδα.

Pottermore

Eάν το παιδί σας λατρεύει τα βιβλία του Harry Potter τότε θα αγαπήσει αυτή την ιστοσελίδα. Η συγγραφέας των βιβλίων, J.K. Rowling δημιούργησε το συγκεκριμένο website για να μπορούν τα παιδιά να διαβάζουν τα βιβλία της, αλλά και να κάνουν διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

BBC Hands on History

Παρακολουθήστε τον Eric να ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και να ανακαλύπτει πως είναι η ζωή ενός δεκάχρονου σε διάφορες περιόδους της ιστορίας.

EFL. NET : Improve your English

Για τους μεγαλύτερους μαθητές μας προτείνουμε αυτό το website για να εξασκήσουν δύσκολα γραμματικά φαινόμενα, να παρακολουθήσουν αστεία βιντεάκια και να μάθουν τα ιδιώματα της Αγγλικής γλώσσας με πολύ πρωτότυπο και ευχάριστο τρόπο!

Fun Science Experiments

Τα παιδιά σας αγαπούν την επιστήμη και τα πειράματα; Επισκεφθείτε αυτό το website για να δείτε διασκεδαστικά πειράματα που μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε μαζί στο σπίτι! Δημιουργήστε γάλα που αλλάζει χρώμα ή ανακαλύψτε πώς να μετατρέψετε μια παγοθήκη σε μπαταρία, μαθαίνοντας ταυτόχρονα νέες λέξεις στα Αγγλικά!

ΙELTS Test Takers

Website κατάλληλο γι’ αυτούς που ενδιαφέρονται για την εξέταση ΙΕLTS. Περιλαμβάνει δείγματα των διάφορων skills (speaking, writing, reading, listening) καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους.

IELTS British Council Cyprus

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να μάθουν για τις ημερομηνίες της εξέτασης, τα εξεταστικά κέντρα και για εγγραφή μπορούν να επισκεφτούν το επίσημο website της εξέτασης στο British Council για να ενημερωθούν.

TOEFL Test

Σ’ αυτό το website  μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την εξέταση TOEFL, τις ημερομηνίες διεξαγωγής της εξέτασης στην Κύπρο και άλλες πληροφορίες.

IGCSE English

Κατάλληλο website για τα παιδιά που θα δώσουν την εξέταση IGCSE. Περιλαμβάνει οδηγίες για την εξέταση και θέματα προηγούμενων εξετάσεων.