Πλατφόρμα myGSPI

mygspi

Εδώ και 30 χρόνια το Φροντιστήριο μας παραμένει πιστό και σταθερό στην υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που παρέχει στους μαθητές του. Η αγάπη μας για το αντικείμενο μας, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός απέναντι στους πελάτες μας καθώς και τα εξαιρετικά αποτελέσματα μας κάθε χρονιά μας καθιστούν ως ένα από τα καλύτερα Φροντιστήρια Αγγλικών! Εκτός όμως από τα προαναφερθέντα, σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας ως Φροντιστήριο είναι η εξέλιξη και ο εκσυγχρονισμός. Γι’ αυτό τον λόγο, ως Φροντιστήριο Αγγλικών ετοιμάσαμε για εσάς κάτι εντελώς καινούργιο, το οποίο θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις εκπαιδευτικου-γονιού-μαθητή με γνώμονα πάνω απ’ όλα το καλό των παιδιών σας!

Από τον Σεπτέμβριο του 2015 οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν αποκλειστικά την πρωτοποριακή πλατφόρμα MY.GSPI! Ο κάθε γονιός και ο κάθε μαθητής έχει το δικό του Password με το οποίο μπορεί να κάνει login στην πλατφόρμα μας. Τι μπορεί να γίνει μέσω της πλατφόρμας μας;

  • Άμεση ενημέρωση για τις απουσιές των παιδιών σας

Οι γονείς έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται άμεσα, σε πραγματικό χρόνο, για την παρουσία ή την απουσία του παιδιού τους στο μάθημα, καθώς και για το σύνολο των απουσιών ανά τρίμηνο. Με αυτό τον τρόπο είμαστε και εμείς και εσείς σίγουροι για την ασφάλεια και την τυπικότητα των παιδιών σας.

Άμεση ενημέρωση για τις απουσίες των παιδιών σας

  • Συνεχής Διαδικτυακή πληροφόρηση για την επίδοση των παιδιών σας

Η πλατφόρμα μας ενημερώνεται καθημερινά με αποτέλεσμα οι γονείς να μπορούν να βλέπουν σχόλια από τους καθηγητές για την επίδοση των παιδιών τους. Για παράδειγμα, εάν ένα παιδί τα πάει εξαιρετικά στο Speaking, αλλά χρειάζεται περισσότερη δουλειά στο Writing, αυτό τονίζεται στα σχόλια και μπορεί να του δοθεί επιπρόσθετο υλικό για βελτίωση. Με αυτό τον τρόπο οι γονείς είναι συνεχώς ενημερωμένοι για την πρόοδο του παιδιού τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

myGSPI

  • Καθημερινή ενημέρωση για τις εργασίες των μαθητών και παροχή δωρεάν επιπρόσθετου υλικού για εξάσκηση στο σπίτι

Μαθητές και γονείς μπορούν να συνδέονται με την πλατφόρμα μας και να ενημερώνονται για τις εργασίες των παιδιών τους κάθε μάθημα.

-Οι γονείς γνωρίζουν άμεσα εάν το παιδί τους θα έχει διαγώνισμα ή έκθεση για το επόμενο μάθημα. Σε περίπτωση που το παιδί έχει χάσει το τετράδιο του και δεν θυμάται εάν πρέπει να προετοιμαστεί για διαγώνισμα ή έκθεση ή απουσίαζε λόγω ασθενείας τότε έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί οποιαδήποτε στιγμή μέσω της πλατφόρμας μας για την ύλη ενός διαγωνίσματος ή για τις ασκήσεις του επόμενου μαθήματος.

-Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε πως γονείς και μαθητές μπορούν να βρίσκουν δωρεάν επιπρόσθετο υλικό για εξάσκηση στο σπίτι. Για παράδειγμα, τα παιδιά μπορούν να “κατεβάζουν” ηχητικά αρχεία (mp3) για να εξασκήσουν περισσότερο το Listening τους στον ελεύθερο τους χρόνο.

myGSPI

  • Συνεχής ενημέρωση για την αξιολόγηση των παιδιών σας

Τέλος, μέσω αυτής της πλατφόρμας, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να πληροφορούνται για τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους στο τέλος της χρονιάς και για τη γενική αξιολόγηση τους.

myGSPI

Είμαστε σίγουροι πως η πρωτοποριακή πλατφόρμα MY.GSPI θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μας και θα συντελέσει σημαντικά στην επιτυχία του παιδιού σας ως μαθητής της Αγγλικής γλώσσας! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 26943362 ή στο 99699091 ή μέσω e-mail στο contactgspi@gmail.com για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα μας και για τις υπόλοιπες υπηρέσιες που προσφέρουμε.

Συνδεθείτε με την πλατφόρμα μας... εδώ!

Επειδή στο Φροντιστήριο μας, η επιτυχία δεν είναι τυχαία!