ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ IELTS;

Στη σημερινή αγορά εργασίας η εξέταση IELTS θεωρείται ως ένα από τα πιο δυνατά διπλώματα πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας παγκοσμίως. Είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμη σε ακαδημαϊκό επίπεδο καθώς χιλιάδες πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπως το Harvard και το Oxford,   ζητούν το IELTS για εισαγωγή σε προγράμματα πρώτου πττυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού. Οι υποψήφιοι εξετάζονται σε όλες τις γλωσσικές δεξιότητες (Listening, Reading, Writing, Speaking) και οι εξετάσεις διενεργούνται 2 με 3 φορές τον μήνα. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως οι εξεταζόμενοι μαθαίνουν τα αποτελέσματα τους μέσα σε διάστημα 15 ημερών!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Γ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ;

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας, να είστε σίγουροι πως η επιτυχία είναι δεδομένη! Τα ποσοστά επιτυχίας μας αγγίζουν το 99% κάθε χρόνο και τα αποτελέσματα μας μιλούν από μόνα τους!

Στο Φροντιστήριο μας οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν όλες τις γλωσσικές δεξιότητες που απαιτούνται ούτως ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η περίοδος προετοιμασίας εξαρτάται πάντα από το επίπεδο Αγγλικών του κάθε υποψηφίου. Κατά την διάρκεια του μαθήματος οι υποψήφιοι υπό προετοιμασία θα έχουν την ευκαιρία:
  • Να καλύψουν παλιά θέματα της εξέτασης.
  • Να εξασκηθούν, εάν οι ίδιοι το επιθυμούν, περισσότερο σε μία γλωσσική δεξιότητα που τους δυσκολεύει (για παράδειγμα στην ενότητα της έκθεσης).
  • Να πάρουν επιπρόσθετο υλικό που σχετίζεται με τη γραμματική, το λεξιλόγιο, την έκθεση και την προφορική εξέταση.
  • Και το σημαντικότερο: να πάρουν συμβουλές και να μάθουν σημαντικές τεχνικές από τους καθηγητές μας, οι οποίοι συμμετέχουν σε σεμινάρια που διεξάγονται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge για να μπορούν να βοηθήσουν ένα υποψήφιο να πετύχει το καλύτερο, δυνατό αποτέλεσμα.
Είμαστε σίγουροι πως εάν μας επιλέξετε θα αποκτήσετε τη σιγουριά, την αυτοπεποίθηση και τα σωστά εφόδια για να πετύχετε το στόχο σας!

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Μέσω τηλεφώνου: 26943362/99578490
  • Μέσω e-mail: contactgspi@gmail.com
*Εδώ μπορείτε να κάνετε αίτηση για την εξέταση μέσω online application και να πληροφορηθείτε για τις ημερομηνίες της εξέτασης και για τα εξεταστικά κέντρα.