Ποιοί Είμαστε

Καλωσορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Φροντιστηρίου μας! Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Γιώργου Σοφοκλέους στην Πάφο θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία Ιδιωτικά Φροντιστήρια Αγγλικών σε Παγκύπριο επίπεδο. Συνδυάζοντας τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας με τις νέες επαναστατικές μεθόδους εκμάθησης, οι μαθητές μας ξεχωρίζουν κάθε χρόνο σε παγκόσμια αναγνωρισμένες εξετάσεις Αγγλικών (Εξετάσεις Cambridge, IGCSE, IELTS), με το ποσοστό των επιτυχιών μας να ξεπερνά το 90% κάθε χρονιά. Οι αίθουσες μας είναι πλήρως εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία  να μάθουν Αγγλικά χρησιμοποιώντας ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟYΣ ΠΙΝΑΚΕΣ,το ΣΥΣΤΗΜA E-BLOCKS, τους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ στο computer lab μας, τα e-Books, καθώς και DVDs και CDs.

Για μικρούς…

To φροντιστήριο μας δέχεται μαθητές απο την Α’ τάξη του Δημοτικού. Στα αρχικά επίπεδα,Pre-Junior και Junior, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μάθουν Αγγλικά με την χρήση παραμυθιών, τραγουδιών, ταινιών, παιχνιδιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων διασκεδαστικών μεθόδων ούτως ώστε η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας να θεωρείται μια ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία για τον μαθητή μας! Αυτή η προσέγγιση εφαρμόζεται διαφοροποιημένη και στα επόμενα σταδία της εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας (απο Primary μέχρι και Proficiency) με την χρήση των interactive boards και των e-books.

…και για μεγάλους!

Επιπρόσθετα προσφέρουμε μαθήματα για IGCSEΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣTOEFL iBT και IELTS για μαθητές λυκείου, φοιτητές και εξωσχολικούς. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ακόμα και σ’ αυτά τα επίπεδα γίνεται χρήση της τεχνολογίας για να μπορεί ο κάθε μαθητής μας να απορροφήσει τις διάφορες πληροφορίες χρησιμοποιώντας όχι μόνο γραπτό αλλά και οπτικό υλικό. Η πολύχρονη πείρα  μας και οι διάφορες τεχνικές διδασκαλίας μας σε συνδυασμό με το πεπειραμένο προσωπικό μας είναι μια σίγουρη συνταγή για να εξασφαλίσετε τον βαθμό που χρειάζεστε σε οποιαδήποτε εξέταση.

Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε το φροντιστήριο μας για να ενημερωθείτε απο κοντά για όλα μας τα καινούργια συστήματα και για να σας λύσουμε τυχόν απορίες για τις μεθόδους διδασκαλίας μας. Είμαστε ανοιχτοί καθημερινά!

Σας περιμένουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας... εδώ!

Επειδή στο Φροντιστήριο μας, η επιτυχία δεν είναι τυχαία!