eblocks copy

To Εκπαιδευτικό Σύστημα E-blocks θεωρείται ως ένα από τα πιο πρωτοποριακά συστήματα στο χώρο της εκπαίδευσης.Συνδυάζοντας κίνηση, παιχνίδια, κύβους, δραστηριότητες με αποστολές, βίντεο και ιστορίες οι μικροί μαθητές έχουν την ευκαιρία να χωριστούν σε ομάδες και να μάθουν Αγγλικά διασκεδάζοντας το με την ψυχή τους!Το λογισμικό του E-blocks συνδέεται με τον υπολογιστή και τα παιδιά μπορούν να τοποθετήσουν κύβους ούτως ώστε να εμφανίζονται τα πάντα αυτόματα στην μεγάλη οθόνη του υπολογιστή. Πολύχρωμες εικόνες, χαρούμενα τραγούδια, έξυπνες αποστολές μετατρέπουν το μάθημα σε μια μοναδική εμπειρία!Τα οφέλη του συστήματος E-Blocks είναι πολλά και διάφορα:

1. Τα παιδιά εχουν την ευκαιρία να κινούνται συνεχώς, αντί να είναι ακινητοποιημένα σε μια καρέκλα, με αποτέλεσμα να απορροφούν πιο εύκολα τις πληροφορίες που παίρνουν.

2. Το σύστημα βασίζεται στην λύση διάφορων, διασκεδαστικών ασκήσεων, αποφεύγοντας να επαναλαμβάνει συνέχεια τις ίδιες ασκήσεις που ο μαθητής θα εκτελεί μηχανικά στο τέλος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βιντεάκι για να δείτε πώς χρησιμοποιούμε αυτό το επαναστατικό σύστημα στο φροντιστήριο μας.